Monday, July 16, 2012

words for today

orang yang matang pada usia
tak semestinya
matang pada pemikiran

maksudnya: umur dah tua tak semestinya boleh berfikir dgn matang

orang yang bagus pada bicaranya
tak semestinya
bagus pada tingkah lakunya

maksudnya: cakap bagus tapi tindakan? nan adooo

dan.....

orang yang berstatus "busy" pada status YMnya
tak semestinya
betul2 busy pada realitinya...

maksudnya: poyo jer berpura2 busy sebab bosnya ade dalam fren list.. hahahaha..




3 comments:

sharing is caring said...

puan, ticker kat atas tu x tukar lagi ke?dah nk jadi mommy pun still engaged lg?

anaztasias nora aira said...

aetuju !!! haaa dah jadi mommy ke? tak tau pun tahniah dear !!

Rosma Mohamed said...

agreee!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails