Thursday, April 23, 2009

teringat kenangan lama...huhu

mlm td g mkn kat Taman Warisan kat Putrajaya dgn akak aku n her frenz...kitorang mkn sate kajang hj samuri tu..org ckp sate kajang samuri tu bez..bez ke??tah r.aku bedal je sume rezki yg hinggap depan aku..aku xkomen pape pon..huhuhu..aku tgu kat meje sementare akak aku n her frenz g beli air plak..smbil tgu diorg beli air tu aku pndg sekeliling...tgk keadaan sekeliling..mmg ramai org mkn kat ctu..ade dtg dgn family,ade yg dtg dgn couple msg2.. walaupon mknan kat ctu byk pilihan tp aku xbape selese mkn kat ctu sbb keadaannye yg gelap, xdek lampu..maybe bg sesetengah org suke style mcm tu tp bg aku xdek beznye pon..xselese nk mkn sbb xnmpk sgt mknannye..mane la tau ade ape2 dlm mkanan, xnmpk..dah termakan..eeeee...tp dah disebabkan akak aku n kwn2nye nk mkn kat ctu..aku follow je la..

smbil mkn2 tu akak aku n her frenz mcm bese r...sembang2 hal diorg..aku mengelamun sengsorang...aku dah lame xdtg taman warisan ni..dlu aku penah dtg cni mase dlm PLKN.. sesape yg penah masuk PLKN tau la aktiviti yg telah disediakan..mase tu modul kenegaraan.. kitorang 1 kem betolak g putrajaya.. kitorang g masjid putrajaya, taman wetland n taman warisan.. so kat taman warisan ni mcm2 la kngn manis aku n d 'evil gengs' ngehngehngeh.. adoii tetbe lak tenampak2 pelatih2 PLKN kat taman warisan mlm td..i miz u guysss... where r u now??? im looking 4 u..leh x nk jejak kasih kat cni??hehe..kepada sesiapa pelatih wira dan wirawati dr kem benum hill resort siri 2 kump 2/2005 plz contact me ASAP.. i miz u like crazy..
huhu rndu kat kwn2, kat cikgu2, kat ketue jurulatih, kat makcik dewan mkn, n mknan kat dewan mkn kekekeke.. kem BHR is d bez 4ever...


aku x amik pot lgsg ape yg akak aku n her frenz bncgkan..sbb ape yerk??hmm sbb ati aku tbe2 jd sayu bile tekenangkan tiap2 kngn kat PLKN dgn kwn2 aku..ade yg pahit,ade yg manis..bese r asam garam hidup ni..kalau xdek pahit, xbez la idup kite kan..PLKN..un4getable memory 4ever.. miz u guysss!!!!!

1 comment:

Dalia Danny said...

Salam.. Awk group mane ek? Alpha / Bravo / Charlie / Delta? Kte dr Alpha..mmg tgh carik member2 plkn lame ni..tgh google2 td jumpa blog nih..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails