Wednesday, September 26, 2012

its 9

alhamdulillah.. arini dah masuk 9 bulan pregnant..
mood keje? of kos makin malas.. hahaha.. alhamdulillah dapat bos yang memahami...

barang2 baby? sume dah ready.. brg2 utk di bawak ke spital pon dah ready.. cume tgl brg2 mak baby je blom lg... baru bungkus dokumen2 penting mcm sijil nikah blablabla kot2 bergune.. tu pon simpan dlm beg lpas dapat ceramah free dari suami.... hehehe.. klu x sampai skang kot belum selamat di simpan...

perubahan diri setakat ni....
kaki tak bengkak sgt...mungkin sbb byk jalan?
tangan je yg selalu bengkak.. cincin makin ketat.. mungkin boleh mintak cincin baru? eh..
makan? dah tak mengidam.. so far ape yg teringin nk makan sume dapat...
selere? dah bertukar.. makin kuat pedas. dulu jangan harap nk makan pedas.. skang ni siap makan nasik dgn cili padi tu je.. gigit makan.. sedappppp.. baby punye selere la ni..ikut apaknye...

baby movement? aktif mase di opis... dan mase apaknye tarak...
die sgt behave kalau apaknye ade..
kalau tgh2 gerak berie then apaknye dtg terus die boleh behave..
kalau gerak2 then apaknye gosok2 pujuk suruh tdo terus die tdo...
anak apak kah??

nama? insyaAllah.. dah ade list untuk name lelaki dan pempuan..
fitria?? oh mst la bukan..
tgu baby keluar dulu ye baru boleh announce..

air selusuh suami dah buatkan...
tgu hari je untuk di minum....
eh nevesnye i....

countdown... tak sabar nk tgu our little fitria..
ramai org tnye laki ke pempuan...
kami sendiri xtau sama ada mini Fit.. or mini Ria... hehehe..
so mari kite same2 count the days...
hope everything will be smooth..
doakan saya ok!!..


pic pinjam google.. bukan perut aku...




 



2 comments:

IMaH said...

Maria, bestnya. xalama dah nak jadi mama. Insya-Allah semuanya selamat. Aku doakan ko dan baby dalam keadan baik2 aje. Mesti comel junior Fitria nanti. tak sabar nak tengok ur baby! Take care ok

Rosma Mohamed said...

Semoga semuanya selamat...
baby girl aku teke...hehehe...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails