Wednesday, May 4, 2011

konsert opera wings

hidup wings.. yeahh!!..

jumaat lepas(29april11) aku, encik tunang, my sis n her frens dapat gi konsert opera wings kat istana budaya..

"husin, awok memang terbaikkk.. kite bakooo je"..

lagu pembukaan opera hidup memang mantap... bertenaga abis...

ade awie, mus(may) dan mel.. konsert selama 2jam 10minit.. tiket telah abis terjual.. .. memang layan abis..awie berpadu suara dengan mus.. peh.. meletop..syok aku tgk si joe tu main gitar.. sempoi abis.. kalau laaa aku boleh main gitar cam tu... hehe berangan gile.. tapi memang syok tadi...gile la

tapi yang lagi gile aku laa.. sebab esoknye tu aku ade final exam.. tapi boleh lagi melepak kat konsert tu..

alhamdulillah exam esoknye aku dapat jawab.. kalau tak dapat jawab.. kite bakoo je laa.. huhu..

jawab la lirik lagu wings kat dlm paper tu.. hehe..

layanzzz...

my sis n her frens with joe.. jadik sifu aku main gitar mauu?? :)

husin... terbaikkkkkk!!

i love u wings from 25 years ago even umo aku pun blom 25.. :D

tiket ini disponsor oleh my sis.. love u sis.. :D

muke budak yang lari dari study group.. ehhe.. org sibuk study.. awok sibuk tgk konsert yee...

my sis n her frens.. kak pya memang sempoii arhh...

tapi aku tak dek pun bergambar dengan awok2 ni sebab dah lapauuuu sangat xmakan dari siang... huhu...

ari sabtu tu ade konsert superfrens kat IB jugak tapi tak g pun sebab ade exam.. gile la kalau aku g jugak...

jom melawat awok2 ni kat http://www.sayap2wings.com/ 

6 comments:

anaztasias nora aira said...

waaa awak sama macam tunang saya, minat wings hehe

cikFM said...

anaztasias: aah memang minat gileee.. hehe

Imah said...

jelesnya...aku xpernah lg g tengok konsert. Ada org tersayang pun duduk jauh..huhuhuhu. mesti best bangat kan? Lagipun lagu2 diaorang banyak yg best2!

cikFM said...

bez gile imah.. rock bebeh rock.. hehe

M a W a D D a H said...

syoknya dia boleh pergi...jelessss...siyes jeles...wuwuwuwuwu

tuan tanah said...

hehe.. sabar2.. 27 ni konsert double trouble.. stress xdpt g.. huaaaa.. :((

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails