Sunday, April 24, 2011

keliru

confuse...

keliru..


confuse..

keliru...

ape beze busy body dengan ambil berat pasal orang lain ye?

2 comments:

Eiymah@Fatin Farehah said...

busy body tu menyibuk sangat benda yang patutnya dia tak perlu sibuk2kan.Means, kita taknak pun dia ambik tau. Dan dia hanya tau sibuk mulut je.Kalau ambil berat ni, sibuk yang dia mahu nak tolong kita.Bukan setakat cakap kosong. Kita boleh nampak org tu ikhlas kalau dia ambil berat pasal kita =)

cikFM said...

tu r kan..kadang2 imah... die sibuk2 tnye pastu gune ayat.. "aku bukan nak bz body tapi aku amik berat pasal kau..aku risau kat ko.." padahal nak bz body.. huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails