Tuesday, March 8, 2011

kereta percuma yang mampu dimiliki

as salam semua....

nak share ckit.. sebagai pedoman bersama...

td otw balik keje, singgah basuh kete kancil akak aku kejap kat car wash..

diulangi kereta KANCIL ok..

so lepas matikan enjin je.. my sister n i pon turun dari kete nak pegi tempat menunggu..

mase tu, ade sebuah kereta HONDA civic baru siap basuh.. si lelaki tengah dok belek2 enjin kete die.. yg si pempuan duduk kat dalam kete.. dengan tingkap terbukak..


guess what?? boleh die menjeling2 ke arah kami dan our car beserta muka yg sombong.. hokayy.. aku tau ko naik kete honda.. tak perlu la kot nak jeling2 ke arah kami yang hanya naik kete kancil nih..

motip cite nih?? tak perlu la kot nak bangga dan riak dengan kete ape yang kita naik sekarang.. tak kisah la kite naik civic ke, vios ke, myvi ke kancil ke mazda 3 ke.. SEBAB?? sebab akhirnya nanti kite semua akan naik 1 kenderaan free yang mampu dinaiki oleh semua orang tak kira kaya atau miskin.. muda atau tua.. iaitu KERANDA... 

choww... :)








6 comments:

Sky0ne said...

jangan tak tau, perempuan tu sebenarnya orang gaji je...laki tu pulak pemandu...hahaha (gelak jahat)

cikFM said...

aah kan bro.. hehe sebab tu die poyo sgt kan.. kekekkee...

Salbiah bt Karim said...

hehe tul tu naik keranda. x de plak pernah jumpa keranda emas ke , keranda bersalut berlian ke

ZuLReeN said...

Ala bukan kete dia tu, kete bank, dia pn xabis byr lagi tu hutang loan kete. hehe

john n amal said...

i naik viva je. sebab tu je yang mampu untuk orang pendek ni. wuwuwuwu (T.T)

fitria said...

kak sal:btl2.. kaya mana pon keranda bese jugak.. kalau ade keranda berlian pon bukan boleh bawak masuk kubur kan..

kak yen: tu la psl.. padahal bukan kete die pon.. tah2 kete bos die.. die kua dgn driver nk g beli sayur kat pasar je.. muahahha..

amal: wowww.. u dah ade kete erk?? boleh la bawak i jalan2 g karok kat OU.. ngeeee.. :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails