Thursday, October 14, 2010

10.10.10

ada ape dengan tarikh?
kenapa tarikh 10.10.10 menjadi pilihan ramai orang untuk kawin/tunang yerk?
maybe sebab tarikh tu cantik n senang nak ingt kan?

pada 10.10.10..ramai jugak la member2 aku yang tunang.. sorang di negeri sembilan dan sorang lagi di pahang.. tak terkejar jugak la kalau nak pergi dua-dua majlis.. jauh tu.. so aku decide nak g majlis tunang member sekolah aku dulu jue yang buat kat pahang..

tapi dengar cite diorg ni pon nak kawin tarikh yang same nanti.. 11.11.11.. tarikh tu nanti aku comfirm ramai giler yang wat majlis kawen.. so kalau ade ramai kawan-kawan yang xdapat datang majlis anda tu janganla pulak kecik ati yerk..hhehe.. jenuh jugak la kalau nak kejar semua majlis.. kalau dekat2 tak pelah jugak nak kejar.. ni semua jauh2..

11.11.11 nanti member aku dari kedah, kl, pahang n negeri sembilan decide nak kawen tarikh tu.. so tak tau la mane 1 yang aku akan pergi.. semua kawan.. hmm kan dah susah.... :(




ni majlis pertunangan rina-peplay yang dibuat di negeri sembilan--sorry guys aku xdpt dtg...




dan yang ni pulak majlis pertunangan jue yang dibuat di pahang.. sempat la jugak aku nak lari g pahang lpas kelas.. huhu...

diorang ni semua nak kawen 11.11.11 nnt.. tu blom campor dengan beberapa member2 lain yang dengar2 cite nak kawen tarikh yang samaa... haihh pening dah nih.. huhu.. tgu je laa ari nye nanti...

4 comments:

mis dulces said...

senang2..ko je kawen beb 11.11.11..okeh?

fitria said...

xnk la..11.11.11 ramai sgt.. aku nk 13.13.13.. :P

~ ReD ~ said...

mmg pening nak attend majlis kalau ramai buat tarikh sama..huhu

Berjumpa Dengan Blogger-Blogger Hebat di Nuffnang Glitterati Plus Open Meeting

~anaaziz @ anamizu~ said...

canteknye hantaran maroon..suke3!! ^^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails