Monday, July 12, 2010

wedding... bez vs tak bez


majlis kawin memang bez... tapi ade jugak yg tak bez..

ape yg bez?

bez bile...
--dapat jumpe sedare mare yg jauh dan jarang jumpe..
--dapat menjamu mata( bg yg bujang).. :P
--dapat menjamu selere..
--dapat berpakaian cantik2... ;)

tapi!!
tak bez bile...

--makcik dan pakcik sibuk tnye.. " bile turn kamu plak.....dah ade calon ke belom..nanti kawen jgn lupe pakcik ko nih"..
--ati tersentap bile tengok pelamin.. dan start berpikir.. " bile lak turn aku..asik g majlis org je.."

tak suke bile pakcik2 makcik2 sibuk tnye bile turn kamu.. jgn lupe jemput pakcik.. jangan risau pakcik..makcik.. saye jemput semua...kad kawen dah ade dah cume.. name pengantin lelaki je tak isi lagi nih.. :P

p/s : wedding @sg buloh(10july2010) - kredit to ndah catering sebab masakannye yg sedap dan waiters yg ensem.. ngeee.. :D

11 comments:

Norfazidah Binti Saari said...

kahwin best!

Miss Izah Mohamed said...

erk.. sib bek xde sedara yang menyibok sgt.. hohoh

fitria said...

kakzie: kawen mmg bez.. tp kalau asik dok tgk org len kawen je xbez..

miss izah : haha yeke? bgs laa.. mcm i ni ramai sgt org dok tnye... gile bosann.. huhu

Nur Su'aidah said...

ngahahahah! sama sama :)

~suNshiNe~ said...

p kenduri nak ambik bunga telur je..he3..

Hamzah Ian said...

oo.. banyak bez la ni???

Ross Tina Abdullah said...

kawen sgt best..:)

Aidi-Safuan said...

hahahahaa... takyah kawen! senang citer. :P

fitria said...

Nur Su'aidah : same erk? bosan kan cam tu...

~suNshiNe~ : aah kumpul bunge telur ngan door gift erk? hehe


Hamzah Ian : bez lg byk dr yg yang tak bez tp yg tak bez tu sgt memberi kesan .. :P

Ross Tina Abdullah : kawen sgt bez erk? alaa jgn la wat saye jeless.. :)

Aidi-Safuan : ish mane bley.. kene kawen gak laa.. hohoo

M a W a D D a H said...

erkkk...nama pengantin laki xde erk...xpe2, bt dlu kad tu..hihi

fitria said...

mawaddah : aah..kad dah siap dah.. cume kat tempat name pengantin laki je masih kosong.. ngeeee.. :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails