Thursday, July 22, 2010

salahkah lelaki dan pempuan jadi bff?


kenapa bila seorang laki dan pempuan tu rapat orang laju je akan label diorg as a couple?tak bolehkah laki dan perempuan menjadi bez frens forever (bff)?bila si laki rapat dengan si perempuan mulala ade suara2 sumbang yang akan cakap2 belakang..


"eh diorg tu ade pape ke..rapat betul tengok"..

owh come on la guys.. rapat tak semestinye diorang tu couple..bagi aku tak salah laki dan pempuan menjadi bff.. as long as tau batas2 dah cukup..

tapi kalau tengok btl2 ade beze laa sama ada bff atau couple.. jangan terlalu cepat sangat menilai dan menghebahkan gosip yerk.. ni baru tengok orang tu keluar makan dah cakap couple.. baru tengok orang tu study skali dah cakap couple.. baru nampak lelaki dan perempuan tu sembang dah cakap couple..ape kes...??

9 comments:

amirah said...

biasalah tanggapan masyarakat cm2...

Hariz said...

Hahaha...
Cetek2
Bagi Saya BFF Lebih Baik Dari
Couple.. Opssss
Saya Mengeluarkan Statement?


New Entry Prof-Hariz
Ahhh!! Seksanya Gadis Banyak Air

Norfazidah Binti Saari said...

x kisah ls bespren dgn sape..jgn bespren dgn belaan

mis dulces said...

tukar2 gambr..tu bukan besfren tu..tu boyfrenz 4 eva...hohoho..besfren xleh peluk2..

along seha said...

x salah lelaki ngan pompuan jadi BFF tapi kena la tau batas2nya...

amira said...

jaga batas
jaga iman
bff? jalan..


Post terbaru: Tidur pun jadi Masalah!

imugly said...

pada i.. mula2 boyfren.. tp dh jd besfren.. :)

Illiana Hidayah said...

dis is my opinion, kalau boboy and gegurl jadi bff, selamanya pertalian itu akan kekal even dah bergaduh 87x, akan baik semula.. tapi kalau dah jadik boyfren, once bila dh break susah nk jadik bff balik...

nurainie.ismail said...

setuju ngan iliana!!bg saya, saya xkkan jadikan bff tu sy pya kapel..jd, time kenal, set mind lu..nk kapel ke nak kawan je..ahahah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails