Sunday, May 30, 2010

hangout with my bff

cuti 3 ari ni adalah cuti yg amat membosankan.. knp? sebab nye:

1)my lovely dear kene keje.. so tak boleh nk hangout dgn die.. huhu.. :(

2)kelas takde..so tak payah pegi kelas.. kene dok kat umah atau buat aktiviti lain

3)nak keluar hangout dengan kawan2 semua balik kg sebab cuti lame.. aadoii nak buat camne.. aku ni takde kampung..

tapi nasib aku agak baik.. sebab.. my bff amal sudi kua dengan i..**beb..lame gak kite tak jumpe kan.. almost 2years rite?? last time aku praktikal dlu kan.. mase tu ko pon kat perlis lg..**.. wah sgt lame tak jumpe dan banyak sangat mende yg nak sembang..

we met at sogo around 1pm.. pusing2 cuci mate tgk jejake ensem sale(huh bese r pempuan..pantang nmpk word SALE)..and d bez moments kitorang melepaskan tensen dgn karok.. **sorry ye john..i dah pengaruh aweks u yang baeek dan sopan nih :P **

dalam pkul 6 lebih kitorang balik.. ermm tak cukup la weh. rase macam banyak je lagi cite tak abis nk cite kan.. dah lame tak jumpe ni mcm2 perubahan dah berlaku.. hope lpas ni kte leh hangout lg.. nnt kite calling2 lg yerk..kalau free aku roger okeh..

to amal..thanx for d moments we had spent together darling.. muaaxxxxx :-*

4 comments:

afzainizam said...

┌─┐ ─┐
│▒│ /▒/
│▒│/▒/
│▒ /▒/─┬─┐
│▒│▒|▒│▒│
┌┴─┴─┐-┘─┘
│▒┌──┘▒▒▒│
└┐▒▒▒▒▒▒
└┐▒▒▒▒┌
Peace no war...
Selamatkan Palestin.. Tanggungjawab Yang Wajib Ditunaikan ... Selamatkan Gaza!
Ratusan ribu rakyat Palestin berada di ambang kebuluran..

Misi KeAmanan dari kami…
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Sorry bebanyak agak ketinggalan lah banyak entry kamu... coz banyak hal sibuk ngan bagai-bagai urusan lah... Sorry...

tuan tanah said...

its okay.. lpas ni kalau free jemput la dtg selalu erk :)

love peace no war

john n amal said...

hahaha..pengaruh ko gle kuat seyh..aku da sgt kemaruk nk g karok lg..nxt tyme ble free kte kuar n karok lg..yeah!!~~

owh..btw..hr nih au pki sample perfume yg ko bg tu..huhuhu..tnx babe :))

fitria said...

amal : haha tau xpe.. karok tu berhantu beb.. cube skali nk lg..

syhh diam2.. psl perfume tu.. kanntoi nnt.. hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails