Sunday, May 30, 2010

dapat makan coklat free.. hooyeahh..

coklat? makan free? wah hati aku melompat2 macam nak keluar bile dengar ade bufet coklat free kat bangi.. beryls? wah lagi la i suke u.. mane tak nye..aku ni antu coklat..nak2 pulak coklat beryls ni mmg my favo..

so saturday morning we went there.. plan asal nak pergi dengan my dear tp die ade keje so kelam kabut aku carik org nak pergi... lastly...hambik ko!!.. dari tak dek orang nak temankan aku pergi.. habis 1 family aku angkut pergi.. thanx to my lovely sister coz sudi bwk i pergi yekk.. :) ..

lpas makan coklat free.. beli la lagi nak bawak balik n of kos pilihan yang aku amik awal skali mst la tiramisu.. sedapp wooo... walaupon mule2 rase die pahit.. but lastly manis jugak.. bak kate ukays."pahit akan manis akhirnye".. :P

p/s: credit to kakzie coz tunjuk jalan yang benar :P
p/s: credit to kak sal jugak coz bgtau saye psl bufet coklat nih erk..

2 comments:

Salbiah bt Karim said...

akak nk upah cokelat 1 bar, hehe. sedap ke? rugi la x dpt pegi

fitria said...

hahaha.. sedap kak.. rase cam nk dok kat kilang tu jee.. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails