Saturday, May 8, 2010

bila la aku nak kaya nih kalau macam ni

entry ini khas untuk makcik kedai makan kat ofis aku ni walaupon die macam tak bace je blog aku ni..hmm biarlah ade aku kesah??

makcik.. kenapa makcik letakkan harga mahal sangat..

makcik tak kesian ke kat saye nih..

gaji saye ni dah la kecik..

tapi makcik letak harga mknan sangat2 mahal..

kalau macam tu bila la saye boleh kawin kaya..

20sen pon makcik nak berkire..

kesian kawan-kawan saya..

selalu mengeluh harga makcik mahal..

takpela..maybe tu cara makcik nak kaya..

saye doakan makcik kaya cepat laa ye..

aminn.....

7 comments:

Salbiah bt Karim said...

mogok la, bawak bekal

Amar Amirah said...

aha, makcik tu kaya ke?

Aidi-Safuan said...

hahaha... emo kat blog pesal? komplen la kat makcik tuh

fitria said...

kak sal : xsempat nk wat bekal pg2..

amar amirah : kaye la kot dah ari2 kedai die ramai org...

aidi : dah ckp kat makcik tu tp bleh plak die gelak.. mujur makcik so kene la respek kan.. klu x dah lame main tarik2 rambut kat ctu..heheh

Sky8Men said...

amin... hahah..skong makcik 2...

fitria said...

sky8men : wahh.. u sokong makcik tu?? ini tidak adilll..waaaa,, :((

Siti Sofiah,Muar said...

ehe...setakat 20sen, kita niat sedekah jela.. kan..?kan..?

makcik tu nak kaya gak... kan admin blog?
:)

Teknik Side Income- 5 yang pertama sahaja!
Tips Buat Duit

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails