Wednesday, April 28, 2010

my soul chocomate ;)

last sunday hang out dgn mr A.. mase nk mkn tu ade nmpk coklat tp bukan coklat cadbury kegemaran aku.. die tnye nk ke coklat tu.aku ckp xnk sbb coklat tu xsedap.. so die ckp ok xpe nnt kite g carik cadbury..aku pon ok je laa..

pas tu lpas anta aku balik die msg.. die ckp lupe nk belikan cadbury tu..aku ok je xkisah..bukannye 1 kewajipan pon kan..hhehe.. tp die ckp die nk dtg anta coklat.. ishh gile ape dah tgh2 mlm nk dtg semate2 nk anta coklat je.. aku xdek la kejam macam tu kan smpai suh die dtg anta coklat saje.. so die pon ok laa..

smlm mr A amik aku balik kje... mase dlm kete... taraaa.. die bg coklat.. hehe ingt lg erk psl kes coklat i yg xkesampaian ari tu.. i like d chocolate + d wrapper.. kate2 kat wrapper tu so meaningfull ok.. hehe..



p/s to my dear: thanx dear sbb susah payah amik i balik keje even u tgh sgt2 bz kat site tu.. jauh tu u nk kene tempuh jem dr damansara ke sg besi nih.. huhu sian u kan..rase besalah plak i..and thanx for d coklat n i misssss u so baaaaaadddd too.. cu cu cu.. ;)

2 comments:

RoseCLere said...

oit!!..mr A??ape cte ngan mr F??

black_mel said...

nice....coklat mmg sedap...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails