Saturday, January 8, 2011

1 week already!

alhamdulillah, genap seminggu aku bergelar tunangan org..
tunangan kpd mr F.. meh nk enteprem ckit my fiancee... jeng3~~~

-
-
-
-
-
-
-
-


million billion trilion thanx to my lovely family yg byk membantu.. kak z(my opismate) and my besties shida yg sponsor hantaran.. n my besties yg bertindak sbg photographer a.k.a mak andam a.k.a pengepit pengapit a.k.a pembantu a.k.a caller a.k.a everything... beb..aku nk cop ko jd pengepit aku time kawen nnt boley?? hehe.. sbb ko sgt2 bez!!.. 
ni la makcik yg aku maksudkan..
-
-
-
-
-
-

love u dear.. muaahh.. ko mmg hebat!!.. ahaha..

die la org pertama yg dtg mase majlis aku aritu.. boleh plak die dtg bawak adiah tuk aku erk... terhari mak nokss... ahakss..... ni adiah yg die bg tuk aku..


beb.. smpai skang xmakan lg coklat nih tau.. sayang plak nk makan.. ngeee~~.. (^_^)

semoga aku dapat hadapi fasa pertunangan ini dgn tabah.. (-.-")

9 comments:

Sky0ne said...

tahniah tahniah

Ross Tina Abdullah said...

tahniah...:)
moga cepat2 kawen k...

john n amal said...

hahaha. ni kes kedekut ngn share ngn sri la coklat tu kan?? :P no problemo babe, ko tunang bukan selalu pun. ngeee ;) 2000k as pengapit bley?? aku kan xkeje. hahaha :P :))

fitria said...

skyone: thanx.. nnt jemput la dtg yerk...

ross: thanx yerk.. insyaAllah... aminn.. hehe

amal: hahaha.. ye r... kene la kedekut ckit..bleh je kalau ko mintak byk tu.. aku up kan lg duit hantaran aku kat fit.. kekekke.. makin kurus ler mamat tu nnt... hahahhaha

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Salam Sebuah persahabatan....
Terima kasih atas kembara ziarah maya”

Halamak sebenarnya lama sangat lahhh tak ziarah kat sini.... banyak sangat yang tertinggal lahhh...

adoiiii maaf sorry ampun yerrrr

aku harap lepas ni dapat merapatkan kembali jalinan blog kita...


tahniahhh tahniahhhh dapat coklat tapi sayang nak makan bak sini aku bereskan smua

Bella Enveeus said...

That's so nice.. Congratulations on pertunangan ini.. Take care, sentiasa bersabar coz orang kata time bertunang ni darah panas je.. When's the wedding? :)

fitria said...

bella: aah darah panas sbb i mamalia.. hehe.. joke.. :) kawen xsure lg bile.. thanx :)

MIZZ SUE said...

TAHNIAH!!

Eiymah Fahimah said...

Maria..hahahaha.akupun tgah pikir cara nak kurus nih..jom exercise!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails