Thursday, August 12, 2010

:: selamat berpuasa ::

arini ari kedua berpuasa.. tgl sorg2 je kat opis.. yang lain2 sume dah balik.. jap lagi nk out g bazar ramadhan kat serdang beli ape2 yang patut untuk berbuka then balik semula ke opis untuk berbuka..

nampaknya ari2 la kene wat camni sebab tak balik umah.. tak larat woo nk merentas jem.. kalau kua dr opis pukul 4.30 pon belum tentu pkul 7 tu leh sampai umah.. semua jalan jem.. so amik jalan senang, buke siap2 kat opis then baru balik... nampak gayenye weekend je laa baru leh berbuke dengan family... huuhuhu...

dari serdang ke jalan ampang ade tak jalan yang x jem?? any ideaa?? tak bez la ari2 buka kat opis camni.. huhu...

by the way.. nak ucapkan selamat berpuasa kepada semuaaa... :) jangan ponteng2 puase tau..

3 comments:

miszTERRA_SF_ said...

alalalaaa.. ciannya dia buke kt opis.. x tau lak jln2 area sn.. xpe, at least weekend leh brbuke ng fmili, sy ni mybe 2 ari trakhir jep br leh buke ng fmili :(

Aidi-Safuan said...

huhu.. lame x update blog. selamat berposer gak!

~ ReD ~ said...

salam ramadhan..:D

Kepada Yang Berpuasa; Fuck you Off!

Kantoi! Ustazah Curi-Curi Makan Di Bulan Puasa. hoh!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails