Saturday, April 17, 2010

:: petue menghilangkan stress ::


lately aku sgt2 la stress.. mcm2 aku kene pk.. dgn hal study.. dgn mslh peribadi yg sgt secret tuk di share di cni..knp la manusia dengki sgt dgn org len smpai sanggup tgk org len terseksa? hmm biarlah..aku redha.. tgu je la blsn dr Allah ok..

KIV la psl mslh peribadi aku tu..skang aku nk ckp psl stress..ape ubat stress?? jom aku nk share kat cni beberape petue menghilangkan stress yg aku jumpe kat kongxikongxi.blogspot.com

1. Kiss la suami (suami ok, yang x kawin x blh nak apply) lebih drpd 5 minit 3x seari--- owhh care ni aku xlayak lg nk praktikkan..juz bg tau for those yg dah kawen je laa...so aku skip yg nih

2.g dating..haha..knp aku ckp camni..sbb kat blog tu tulis carik bau ketiak lelaki..so klu yg bujang tu kua la dating dgn pakwe msg2..n bau ketiak mereka--eeyuckss..bunyik cam geli je kan.. nk2 dpt pakwe yg bau ketiak mcm bangla..adoii mau muntah hijau kot.. bukannye menghilangkan stress..hehe.. tp ape salahnye mencube kan.. sbb ni based on kajian bukannye ckp kosong..hehe...nk try laa..


dear..where r u?? jom la dating.. i stresss nih.. huhuhu...(nk try solution ke2).. :D

7 comments:

Norfazidah Binti Saari said...

dr blog konxi-kongxi?bagus blog tu kan?

noor afzan said...

erk..

Iza said...

Aduss.....stress ni tp bab bau ketiak tu yg x tahan.....klu lepas mandi, blh diterima....hahaha..

fitria said...

kak zie : aah tgk la blog tu.. bez byk info kat ctu..

afzan : hehe.. try laa..

iza : aah tu la kan.. nk2 kalau dpt psgn yg bau ketiak diee tutttt.. adehh... hehe..

NiZaM LiMiTeD said...

Haha..ciannye. meh la sini share lg petua handle stress selain pergi kat pasangan.

stress tu dpt dikurangkan dgn tidur. kalo nk mndi tu, mandi dgn air suam. air suam dpt kurangkn ketegangan kita. sbb tu org jepon berendam kat air suam lps balik keje.

psl ketiak laki tu tak perlu la apply dgn sengaja kot. ketiak laki keluarkn feromon yg pmpuan je dpt sense.

Amar Amirah said...

Hai Fitria dear..
ade jugak bace pasal bau lelaki dpt hilangkan stres. tapiii....kalau ketiak berpeluh2 sampai kuning2, lagi lah stress gila. hahaha

fitria said...

nizam : ape mksd keluarkan feromon yang pempuan je dpt sense tu??

amar amirah : haha kalau dah smpai kuning2 tu mau muntah ijau kot.. hahahah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails