Tuesday, March 16, 2010

trauma

arini akak aku cuti so nk xnk kene p keje naik train.. naik train?? waa tidak..aku masih dlm trauma.. hmm aku termenung sejenak..nk p keje ke x.. last2 aku decide anta msg kat bos bgtau aku masuk lmbt ckit sbb tkt nk naik train..aku masih dlm trauma..sbb ape aku trauma?

sbbnye ari jumaat lpas aku kene ragut mase nak naik komuter kat stesen serdang. abis hp aku kene amik..ketaq gak la lutut aku mase tu.ye r xtau nk wat ape.. lemah gile rase.. dah la mase tu dah pkul 4 lbh..mane sempat dah nk p celcom centre amik sim kad baru..so ari isnin terpakse la aku amik cuti uruskan psl sim kad aku tu..

mase aku tgh tgu komuter kat stesen kl sentral nk ke serdang.. aku punye la cuak sbb masih dlm trauma.. aku pelok kuat2 beg laptop aku..aku pastikan hp n beg duit aku ade..mcm org gile je aku rase..lutut pon tbe2 lemah.. xmo jd cam tu lg..



p/s : jage la brg anda kemana saja kite pegi.. sbb kite idup ni sentiase dikelilingi dgn org yg bodoh...huh

3 comments:

YucIkA said...

=)

dugaan hidup..mcm2 kn??

sabar eh...besar ganjaran sabar ni... doakn yg baik2, insyaAllah, mana tahu kita doakn yg baik2 utk diri sendiri, makbul, better than kita doakn yg buruk2 utk org...

btw,tiba2 rasa takut gk nk naik komuter...

aNoZ said...

kene ragut? ishhh... hati2 tau.. nmpk org jht, spray je minyak wangi kat die!

fitria said...

yucika:btl tu tp mase tgh bengang mulut aku mmg camni...hohoho.. mulut i ni mulut longkang.. :P

anoz : err knp lak kene sembur myk wangi? rugi la aku beli myk wangi mhl2 kene sembur kat org len plak.. kekekeke..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails