Monday, December 14, 2009

:.trip to pahang.:

last week aku dah bejalan ke selatan dan utare.. mgu ni plak aku ke pantai timur...kne jalan puas2 sbb start mgu depan ni weekend aku akan pack..

ari jumaat sempena cuti selangor opis aku dpt cuti gak sbb dok dlm area selangor..so aku n family aku plan nk g phg.. ari jumaat tu p umah abg aku no 2 kat jengka 18 sbb abg aku yg no 3 xtgk lg anak buah baru aku...genap dah sebulan anak buah baru aku tu..cepat je rase mase berlalu..

ari sabtu tu plan nk dok umah je tp tbe2 mak aku ckp nk p kuantan plak ziarah mbr lame die meninggal.. so tolak ke kuantan smpai sane dlm pkul 3lbh..smpai2 jenazah dah dikebumikan.. tgu je la kat umah tu nk jumpe waris allahyarhamah..

lpas jumpe waris trus p carik makan..pdan muke aku n kakya kelaparan sbb xmkn dr pg.. carik punye carik plan nk mkn kat pantai batu itam.. mkn tepi laut.. minum air kelapa tepi laut rse bez je walaupon kat kl ni leh dpt gak air kelapa tu tp perasaan tu lain cket..(kononnye la).. lpas mkn2 trus betolak balik ..singgah pasar mlm pas tu balik umah trus zzzz...



ari ahad p umah abang oni kat bentong plak.. lepak2 umah die smpai pkul 9 mlm baru betolak balik kl...smpai umah dah kepenatan trus pengsannnn...zzzz..

6 comments:

intan.maisarah said...

sedapnye air kelapa

fitria said...

aah..nk2 kalau minum kat tepi pantai ptg2...angin sepoi2 bhse..lg sedap kan..kat kl xleh dpt situasi cam tu

EmI said...

awat burok bebeno kelapanya.mana kutip ni..ini mesti kelapa jatuh dari lori.

fitria said...

emi : kelape tu jatuh atas kepale trus wat minum.. kene kepale aku yg keras ni tu yg jd buruk tu..

EmI said...

wah,patut pala ko blekuk..hehe..

fitria said...

aah..aku ni keras kepale.. tu yg xpecah kepale aku tu..kalau org len dah pecah kot kalau kene hempap kelapa tu.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails