Sunday, November 22, 2009

knp perempuan comel dipandang tinggi


"fuiyoo comel giler minah tu weh....aku nk try usha la..untung2 dpt jd awek aku".. ni la antare ayat2 yg bese aku dgr dr mlut org2 laki...pantang pempuan tu comel..cun...dahi licin mst laju je nk usha kan...

mmg la aku x nafikan rupe paras tu penting.. tp kalau muke comel giler pon tp kalau dah perangai cam haramm wat ape kan?? nnt baru kapel seminggu 2 dah putus..sbb sakit ati punye psl la.. dpt awek muke cun tp perangai cam haram kan..

biase x dgr org ckp " dont judge a book by its cover"... haa pepatah cni sesuai sgt tuk keadaan cam nih.. bile nmpk awek comel je trus nk usha...trus lamar nk jd aweks..ape kess..dah terdesak sgt nk ade awek ke beb...tu blom kenal lg budi pekerti die lg...sekali bile dah kapel..haa pdan muke korang... muke yg comel tu la wat nyakitkan ati kite ari2...

ermm tp ade gak kes kdg2...dah tau dah pempuan comel tu busuk ati, mulut mcm longkang(**mulut laser giler xreti nk jage ati org biler berckp**)..tp laki tu leh butekan mate je sbb awek tu comel punye pasal..aduhh sebb die comel punye pasal..mende2 yg xbaik pasal die korang leh pejamkan mate plak kan..cube pempuan mcm aku yg xcomel ni terlepas ckp ape2 cket..fuhh laju je korang ngutuk aku kan...mst punye..dah lumrah laki mate keranjang mmg cam tu kot...sanggup pekak kan telinge..butekan mate sbb pempuan comel tu..

come on la bro... xsume pempuan comel tu baik budi pekerti n xsume pempuan xcomel tu jahat.. korang jgn la terpedaye dgn luaran sahaja...bape lame sgt rupe paras yg comel tu leh bertahan lame..nnt dah tue ..padan muke korang..bini dah tue dah xcantik pas tu perangai plak huduh... jawab la korang sndri...

p/s: ape yg dilihat di luaran tak semestinye same dgn di dalam hati.. so be carefull

38 comments:

NiNa' said...

btol2... sy sokong~~

lynn-the gudigudigurl said...

hahaha
org lelaki ni biar dapat yg comel biarpon buruk prangai
sbb diorg kata muka taleh ubah dah tapi prangai boleh ubah
huhuhu

fitria said...

nina : hehe boleh geng dgn kite la camni.. :P

lynn : tu la psl... laki mmg cam tu..tp selalu pempuan comel ni xsedo dri...bajet bgs..camne nk ubah perangai..haihhh..(teremo plak)..huhu

dayah aziz said...

tapi ape yg pasti pmpn cumel dah tntu sdap mate memandang kan...kan..
visit n folo mine..ok...=p

ZuLReeN said...

Comei ke? Comel tp bodoh xguna gak.

MuhD NoR AzyM said...

Aku juga sokong kenyataan ko ni..hehe

fitria said...

dayah: mmg ka sdp mate memandang.. tp nnt ati skit sbb perangai cam haram tu...hehe

kak reen : comel la KOT..haaha... xpe ramai leh ajar kalau die bodoh..

azym : thanks coz sokong..:)

Salbiah bt Karim said...

sy x comel, sy cantik. cantik luar dan dalam. haha perasan gituw...;)

fitria said...

kak sal:haha..btl2..same la kite..kekekeke

POSH76 said...

belum tentu yg bertutup litup...asik control ayu itu adalah wanita yg baik....kebanyakannyer hipokrit...huhu

POSH76 said...

belum tentu yg bertutup litup...asik control ayu itu adalah wanita yg baik....kebanyakannyer hipokrit...huhu

Zul said...

haa.. betul2.. aku suke yg reti masak.. satu lg yg pakai baju kemeja..

EmI said...

lelaki desperate nak dpt awek cun.tp x desperate nak dpt bini.biar ler awek cun keliling pinggang.rasa bangga 2 walaupun awek perangai mcm sial.Awek..x semestinya jd bini kn?

Coisox said...

hmm... aku suka yg besa2.. tak huduh sgt and tak comel sgt... pehtu umur tu biar laa sekitar 22-23... kalo boleh, nak yg jenis ada kakak pompuan sebab lebih manja... biar laa mulut cam radio asalkan bukan cam longkang... kalo dia pakai spec lagi best... emmm ditambah jenis yg suka pakai kemeja lagi perfect...

err.. adakah insan seperti itu?

fitria said...

posh76 : btl2..setuju sgt2.. kdg2 yg bertudung litup tu la lg longkang dr yg kureng litup nih..hehe

zul : aku kureng terer masak2 nih.. tp aku suke pkai kemeje..leh jd calon x nih? hehe

emi : ish kalau aku malu kot ade awek muke cun tp perangai cam hampeh..

coisox : muke xcun sgt..xhuduh sgt..umo aku mude cket la..baru 18..**wink2** ade kakak gak tp aku xmanje sgt(haha perasan xmanje).. mulut aku xbau longkang tp femes as cik FM**lalalala** pkai spek kdg2 sbb rimas..suke pkai kemeje tp xleh lawan koleksi kak reen.. hehehe...so ade la insan mirip2 yg ko nk tuh.. :)

Anonymous said...

Ramai da..muka comeii tp tak bergunaa..tgkla..disekeliling anda..ditepi andakah..didepan andakah...dlm tv pun melambak.t tua.da tak comei..ms tuela.nampak perangai hudus tue.Kenela campak dek lelaki2 yg nak sgt comei dia tue..smapi buta nak tgk perangai..(emo nie)

fitria said...

anonymous : sabar2 weh..jgn emo lelebey...hehe..kupandang kiri.. kupandang kanan...xdek org... so org yg bedekatan dgn saye xdek yg cam tu..sume ok je.. maybe depan awk kot.. xpon blkg awk kot..atau sblh awk?? so be careful je la..ehehe.

EmI said...

Anonymous,bunyi mcm frush jer.knp?muka awk huduh ker.hahaha..jgn mrh.gurau2 jer

fitria said...

haha zul kejam erk.. mst awek ko muke cun tp perangai cam hampeh kan tu yg ko tglkan die tepi jalan tu.. kekeke

dianna said...

yeah btul tuh. xsume girl cantik ni dalaman pun baik. kdg2 cam haram gak. harapkan muka je lawa.

fitria said...

dianna : sbb tu xleh nilai seseorang based on ketebalan mekap kat muke.. hehe

bolloqs said...

myb ppuan 2 tggi bab2 dye dpandang tggi~muahahahahha!!!

pe2 hal yg dlm lg pnting dr luar...pis!!\m/

fitria said...

bolloqs : ermm nk kate tgi..mcm xckup inci(wahh kejamnye statement aku nih)..:)

hehe tu btl..dlm n luar pntg..kene balance luar n dalam...

syazwan safwan said...

Bila tua muka comel hilang la..
Bila tua iman comel x hilang..

fitria said...

syazwan : haah btl2.. makin tue makin kerepot..mane comel dah.. lain la kalau cucuk botox..tp xcomel gak pkai botox pon..:P.. iman tu yg kite pegang sampai mati..

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

setuju sgt2..
nape kena penting kan sgt comey ke comey bru nk jdkan awek or bini
..cam bajet pn ade..

ZuLReeN said...

mcm aku kenal je spe org yg xcukup inci tu. ;)

fitria said...

chentalyaa : tu la psl..mcm la kalau muke comel tu kompem jd bini/aweks yg bgs..

kak yen : haha kenal ke?? diam2 sudeyy la.. :P

Anonymous said...

takpeler..muker hudus..org suka..ramai kawan..tue yg best..nie kalu cun tp kawan pun takdek..ramai org benci..sian sgtlaa....idup pun takdek cahaya..hihihihi

Coisox said...

tapi kalo muka huduh pehtu perangai buruk (mcm org tu) lagi teruk :p

papehal, yg comel tentu laa dpt startup point (30%)

Iza said...

Yg comel tak semestinya baik tingkahlakunya dan yg bertudung litup tak semestinya baik tetapi dia dah menyelesaikan separuh dari agamanya dgn menutup aurat.Apa2 pn kalau nak cari calon,cari la yg beragama, pasti bahagia dan diiringi dgn kecantikan....

bungakuning . said...

aku setuju dgn pepatah dont judge a book by its cover , pompuan cantik, tp perangai cm haram . watpe kan ??

farra-eng said...

ada muka x comel peragai lagi teruk haha

Mr ProPiTo said...

perempuan comel mesti digemari lelaki..
tapi aku tak suke yang gedik sangat. Bajet cute sangat.huh!!!!

Aku suke yang biasa je, yang rendah diri ataupun sememang rendah

Anonymous said...

pempuan yg cun tp perangai buruk..t da tua..da tak cntik maka samala keadaannya ngan perempuan hodoh dan berperangai buruk..cuma..jgka ms je x sama. Yang hodoh lagi buruk perangai tue..mmg dr awal da nampak..so..blehla nak reject awal2..hehehhe

Coisox said...

tapi ramai je yg memang cun+cute dan baik perangainya... ;)

Nak kata baik sgt, tak perlu laa.. Just tak jahat sgt dah le

EmI said...

wah meriah comment.klik2 nuffnang...hehe

fitria said...

coisox : setakat startup point 30% je xdek ape la..bile dah kenal down balik la point tu... :D

iza : yup btl tu.. carik la mengikut ape yg islam sarankan supaye idup bahagie..

bungakuning : btl2.. tgk muke je cantik perangai hampeh..

farra : tu lg teruk..muke huduh pas tu jahat plak..

mr propito : yg rendah?? knp plak suke yg rendah? kalau rendah dri tu ok la...

anonymous : btl tu..sng nk reject awl2 kan.. :P

coisox : susah la nk jumpe yg btl2 baik skang nih sbb ramai yg hipokrit

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails